למה עוגות ופסלים מבצק סוכר
האירוע שלכם הוא הזדמנות לחדש, להפתיע ולרגש…
אנחנו ב"פפונה" יודעים איך ולהשאיר את בעל השמחה והחוגגים פעורי פה…
העוגות המעוצבות של "פפונה" יוצאות דופן, בשילוב של טעם עשיר, יוקרתי ודמויות מפוסלות שהן יצירת אומנות אישית, חד פעמית ומרהיבה ביופייה.
רוצים לגלות איך אנחנו עושים זאת?
- קודם כל, אנחנו מקשיבים לכם. לפני שאני מתחילה במלאכת התכנון המורכבת, של יצירת העוגה. אני מקפידה תמיד ללמוד להכיר את האישיות, של הדמות אותה אפסל ואופי האירוע המתוכנן. רק לאחר מכן ולאחר שקיבלתי תמונה מוחשית של בעל השמחה – פרויקט העוגה המעוצבת של יקירכם יכול לצאת לדרך…
- תכנון העוגה. בתחילת עבודת היצירה שלי אני יוצרת סקיצה של העוגה. מחשבה רבה מושקעת בבחירת הצבעים והיחס בין האובייקטים שיבואו על העוגה.
- התאמת פיסול הדמות בסטודיו של "פפונה". בהתאם לסגנון ולקווי האישיות. הפיסול נעשה קודם אפיית העוגה, על-מנת שכל שלב בתהליך העבודה של יצירת הדמות המפוסלת יקבל את הזמן הדרוש לו לעבודה ולייבוש. עבודה מדויקת וההקפדה על הפרטים הקטנים, מעניק לעוגה מראה נקי ואחיד.
- אפיית העוגה בבית המאפה של "פפונה". בסיס העוגה נאפה סמוך לזמן האירוע, במטרה לספק ללקוח עוגה טרייה (כמעט ישר מהתנור…) העוגה נפרסת לשכבות מדויקות וכל שכבה נמרחת במילוי קרם אוורירי ומתוק. העוגה מצופה בגאנש שוקולד, שנעטף מעל בבצק סוכר. כל התהליך של ציפוי העוגה מבטיח שמירה על טריות העוגה וטעמיה.
לאורך כל תהליך יצירת העוגה ב"פפונה" אני מקפידה על שימוש בחומרים איכותיים, תהליכי אפייה מקצועיים. כל אלו, כדי לספק ללקוחותיי חוויה ייחודית, מלהיבה ולא שגרתית של עוגה מקורית, מדויקת שחווית טעמה הטוב יישאר לעוד שנים רבות.