נעים מאד! אני גל שיש – שפית וקונדיטורית.
בילדותי נהגה סבתי האהובה לכנות אותי בחיבה "פפונה" ("לקקנית" בלאדינו) מכיוון שתמיד אהבתי לדחוף אצבעות לתבשילים שבמטבח- ולטעום מכל הבא ליד.
מאז חלפו השנים וסיימתי בהצטיינות את לימודיי בבית הספר למלונאות "תדמור".
בשנת 2009 הקמתי את "פפונה- גל שיש" ומאז גם הספקתי להתמקצע באמנות הפיסול. כששילבתי בין אהבת הקולינריה ואמנות הפיסול- גיליתי את הקסם האמיתי!
- כאן ב"פפונה" מעצבים עוגות ייחודיות, בלתי נשכחות המספקות חוויה מענגת של טעמים ומרקמים. כל עוגה היא יצירה חד פעמית ואפילו אם התאהבתם בעיצוב מסויים- נמצא דרך להלהיב אתכם מבלי לחזור על אותו עיצוב, אנחנו שונאים להשתעמם ולשעמם אחרים!
- אנחנו ב"פפונה" מקפידים להשתמש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר הקיימים בשוק ועל רמת דיוק גבוהה, ללא קיצורי דרך. היצירה בבצק סוכר איכותי הופכת כל חלום למציאות מתוקה.
- מה יותר מרגש מלהעניק לאדם אהוב את דמותו- מבצק סוכר? כמה הזדמנויות בחיים יש לכם "לאכול לו את הראש" אבל ברצינות? ב"פפונה" יוצרים פסלים אישיים המעוצבים לפי תמונה- זהים במדוייק לדמותו של החוגג!! את הפסל ניתן לאכול או לשמור שנים רבות כזכרון מרגש!
- סדנאות מקצועיות לבישול ואפייה – בסדנאות של "פפונה" אני מגלה את הסודות מקצועיים של הקונדיטורים ומלמדת את המשתתפים איך לבצע אותם, במטבח הפרטי שלהם. בסדנאות ניתן דגש על מוצרים זמינים וטכניקות ידידותיות למשתמש, במיוחד ל"חוששי אפייה" וגם לחובבי אפייה (ובישול).
- פיתוח ושיווק "ערכות מתנה מתוקה" – 1. ערכות להכנה עצמית של מגוון עוגיות/ הכנה וקישוט סופגניות 2. ערכות ליצירת פסלים מבצק סוכר. הערכות ניתנות כמתנות מקוריות לארועים/ חגים/סוף שנה/הפעלות כיתה או כמתנות לוועדי עובדים.